تجربه یک زندگی جدید در کشوری دیگر: از کجا شروع کنیم؟

درصورتی‌که به دنبال مهاجرت و تجربه زندگی جدید در کشور دیگری هستید، باید به نکات بسیار مهمی توجه کنید. افراد زیادی فکر می‌کنند که این کار بسیار سخت و در برخی شرایط غیرممکن است؛ اما باید گفت که با دانستن برخی اطلاعات، مهاجرت موفقی خواهید داشت. مواردی مانند آشنایی با قوانین کشور مقصد و شرایط مهاجرت به آن کشور از پراهمیت‌ترین آن‌ها به شمار می‌روند.

درصورتی‌که می‌خواهید به بهترین شکل مهاجرت خود را به ثمر برسانید، می‌توانید تا انتهای این مطلب همراه ما باشید. در ادامه می‌خواهیم هر موضوعی را که برای اخذ اقامت و زندگی در یک کشور خارجی مهم است با هم بررسی کنیم.

نکات مهم برای مهاجرت و زندگی در یک کشور دیگر

سوالی که در ذهن کاربران زیادی به وجود دارد این است که باید چه مواردی را در مهاجرت به یک کشور خارجی در نظر داشته باشیم؟ پاسخ این سوال بسیار ساده خواهد بود. این بخش را به معرفی این موارد اختصاص می‌دهیم تا مهاجرت موفقی داشته باشید.

با قوانین کشور مقصد آشنا شوید.

یکی از نکات بسیار مهمی که دراین‌رابطه وجود دارد، این است که به‌هیچ‌وجه قوانین کشور مقصد را نادیده نگیرید. مقاصد بسیار زیادی برای مهاجرت وجود دارند؛ اما مهم‌ترین کاری که باید برای زندگی در آن‌ها انجام دهید، رعایت قوانین است.

بسیاری از افراد به این موضوع توجهی نمی‌کنند؛ همین امر نیز موجب می‌شود که با دردسرهای مختلفی روبرو شوند. به طور مثال، اگر به آمریکا مهاجرت می‌کنید، باید بدانید که بی‌احترامی به عقاید دیگران جرم محسوب می‌شود. برای فردی که به‌تازگی مهاجرت کرده است، چنین خطایی می‌تواند دردسرساز شود.

شرایط اخذ ویزا را به طور کامل مطالعه کنید.

مورد دیگری که باید قبل از مهاجرت به یک کشور در نظر داشته باشید، شرایط اخذ ویزا است. ورود به یک منطقه که از نظر سیاسی و جغرافیایی با ایران جدا است، نیازمند دریافت روادید خواهد بود. ویزا در واقع اجازه گذر شما از مرزهای کشور مدنظر است و اقامت موقت را صادر می‌کند.

قوانین و شرایطی که برای روادید هر کدام از مقاصد وجود دارند، متفاوت هستند. به طور مثال، برخی از آن‌ها به حداقل سن 18 سال یا تمکن مالی مناسب نیاز دارند. باید قبل از مراجعه به کنسولگری کشور مقصد، تمام قوانین و شرایط را مطالعه کرده و سپس نوبت سفارت را رزرو کنید.

سرمایه موردنیاز را جهت زندگی در کشور مقصد آماده کنید.

چنانچه می‌خواهید یک مهاجرت موفق داشته باشید، بایستی سرمایه موردنیاز را برای زندگی در آن تأمین کنید. مهاجرت با جیب خالی بسیار دشوار است. شما برای زندگی در کشور موردنظرتان به پول نیاز دارید. توجه داشته باشید که دوستان و اقوام شما در کشور خارجی حضور ندارند. همچنین کمتر کسی به یک مهاجر تازه‌وارد پول قرض می‌دهد. به همین خاطر بهتر است سرمایه‌ای را برای حداقل 3 ماه از زندگی خود تامین کنید.

آمادگی تحصیلی خود را بیشتر کنید.

درصورتی‌که می‌خواهید در کشور دیگری به تحصیل یا کار بپردازید، بهتر است سابقه تحصیلی مناسبی داشته باشید. داشتن مدرک معتبر مانند لیسانس یا کارشناسی‌ارشد رشته‌های محبوب و پرتقاضا، به استخدام در مشاغل مختلف کمک می‌کند. همچنین می‌توانید از دانشگاه‌های کشور مقصد، راحت‌تر پذیرش بگیرید. البته توجه داشته باشید که در صورت بالابودن سطح علمی، می‌توانید توسط مراکز آموزشی برتر جهان بورسیه شوید. پیشنهاد می‌کنیم شرایط کشور مقصد را برای این موضوع نیز مطالعه کنید.

یادگیری مهارت‌های شغلی مهم را از یاد نبرید.

علاوه بر تحصیل، یک مهارت شغلی خوب نیز می‌تواند درصد موفقیت مهاجرت شما را بیشتر کند. به هر کشوری که بروید، باید مهارتی برای کارکردن داشته باشید. تخصص‌های فنی مانند تعمیرکار ماشین خارجی، لوله‌کشی، نجاری، برق‌کاری و… از مهم‌ترین آن‌ها به شمار می‌روند.

همچنین درصورتی‌که در زمینه‌های IT مانند مهندسی کامپیوتر، توسعه اپلیکیشن‌های وب و موبایل، طراحی گرافیکی، هوش مصنوعی و… مهارت داشته باشید، شانس استخدام‌شدن شما در شرکت‌های برتر بیشتر خواهد شد.

بر اساس شرایط خود به بهترین کشور مهاجرت کنید.

انتخاب یک کشور مناسب مهم‌ترین قدم برای مهاجرت است. بیش از چند صد سرزمین در سرتاسر جهان وجود دارند که بسیاری از آن‌ها انتخاب درستی برای زندگی و کار به شمار می‌روند. البته چندین تفاوت اساسی میان آن‌ها وجود دارد. فاصله با ایران، شرایط اقتصادی، قوانین مهاجرتی، میزان درآمد و شرایط تحصیل از مهم‌ترین این تفاوت‌ها محسوب می‌شوند.

به طور مثال، اگر در زمینه‌های مختلف تکنولوژی و IT تخصص دارید، آمریکا، کانادا، ژاپن و چین انتخاب‌های خوبی برای کار هستند. کشورهای استرالیا، آلمان، انگلیس و ایتالیا نیز بهترین دانشگاه‌ها را در اختیار دانشجویان قرار می‌دهند.

آشنایی با شرایط اقامت دائم و موقت در کشورهای خارجی

بسیاری از افراد نمی‌دانند که چه تفاوتی میان اقامت موقت و دائم وجود دارد. همین موضوع نیز باعث می‌شود تا مهاجرت دشوارتری را تجربه کنند. باید گفت که پس از اخذ ویزا و ورود به یک کشور، می‌توانید به مدت محدودی در آن اقامت موقت داشته باشید. بازه زمانی آن به نوع ویزا بستگی دارد. به طور مثال ویزای جویای کار آلمان تنها اجازه 3 ماه اقامت را به شما می‌دهد. شما می‌توانید این مورد را تمدید کنید. همچنین پس از چند سال زندگی در کشور مقصد و واجد شرایط بودن، می‌توانید نسبت به اخذ اقامت دائم نیز اقدام کنید.

ریجکت‌شدن ویزای مهاجرتی و روش‌های حل آن

این امکان وجود دارد که پس از ثبت درخواست به یک کشور جهت اخذ روادید آن، درخواست ویزای شما رد بشود. دلایل مختلفی برای این موضوع وجود دارند که مهم‌ترین آن‌ها نقص در مدارک یا قانع‌نشدن افسر مهاجرتی است. می‌توانید با ثبت درخواست مجدد و تکمیل برخی از اسناد موردنیاز، شانس خود را دوباره امتحان کنید. کشورهایی مانند کانادا امکان اعتراض به ریجکتی ویزا را نیز برای شما به ارمغان آورده‌اند. البته تنها در برخی شرایط قادر به انجام این کار خواهید بود.

جمع‌بندی

افراد زیادی می‌خواهند زندگی خوبی را در یک کشور خارجی مانند آمریکا، آلمان، امارات، کانادا و… آغاز کنند؛ اما باید این را بدانند که نکات بسیار مهمی دراین‌رابطه وجود دارد. انتخاب یک کشور مناسب، توجه به شرایط اخذ ویزا و قوانین مقصد پراهمیت‌ترین آن‌ها به شمار می‌روند.

چنانچه می‌خواهید یک مهاجرت موفق داشته باشید، می‌توانید از خدمات سایت کارت سبز بهره‌مند شوید. با کمک مشاورین زبده این مجموعه می‌توانید فرایند اخذ اقامت، زندگی، کار و تحصیل در یک کشور اروپایی یا آمریکایی را ساده‌تر کنید. پیشنهاد ما این است که سری به موسسه مهاجرتی کارت سبز بزنید و با مزایای این مجموعه بیشتر آشنا شوید.

پست های مرتبط

پیام بگذارید