ویزای آنگولا

دریافت ویزای آنگولا

ویزای آنگولا و مدارک لازم برای ارائه به سفارت آنگولا

کشور آنگولا کشوری واقع در قاره آفریقا می باشد.

این کشور هفتمین کشور بزرگ قاره آفریقا از نظر مساحت مراتع می باشد.

به علت استعمار توسط کشور پرتغال زبان رسمی این کشور پرتغالی می باشد.

پایتخت کشور آنگولا شهر لواندا می باشد.

این کشور یکی از صادر کننده های نفت می باشد اما دو سوم جمعیت این کشور در فقر زندگی می کنند.

شما خوانندگان محترم می توانید مطلب شرایط و هزینه زندگی در لوآندا آنگولا را مطالعه بفرمایید.

 

درباره ویزای آنگولا

ایرانیان برای سفر به کشور آنگولا بایستی ابتدا اقدام به دریافت ویزا این کشور کنند.

اما به علت دایر نبودن سفارت این کشور در ایران برای صدور ویزای آنگولا بایستی به کشور ترکیه یا امارات مراجعه کنید.

سفارت آنگولا در کشور ترکیه در شهر آنکارا و در کشور امارات در شهر دبی دایر می باشد.

وبسایت سفارت آنگولا : http://www.angola.org.uk/

انواع ویزا آنگولا بر حسب مدت اقامت

  1. ویزا کوتاه مدت آنگولا

  2. ویزا بلند مدت آنگولا

انواع ویزای کوتاه مدت آنگولا

  1. ویزای توریستی آنگولا که برای توریست ها و گردشگران صادر می گردد.

  2. ویزای تجاری آنگولا که برای تجاری که قصد تجارت در کشور آنگولا را دارند صادر می گردد.

انواع ویزای بلند مدت آنگولا

  1. ویزای کاری آنگولا که برای افرادی که قصد اقامت در کشور آنگولا برای کار را دارند صادر می گردد.

  2. ویزای دانشجویی آنگولا برای دانشجویان از طرف سفارت صادر می گردد.

  3. ویزای دیپلماتیک آنگولا که برای افراد سیاسی و کارمندان سفارت خانه ها صادر می گردد.

 

مدارک لازم برای ویزای توریستی آنگولا

  1. پاسپورت ( گذرنامه ) فرد متقاضی با حداقل 6 ماه اعتبار باقی مانده

  2. تکمیل فرم ویزای آنگولا ارائه شده توسط سفارت آنگولا

  3. یک قطعه عکس رنگی 6*4 با زمینه سفید

  4. فرم واکسیناسیون یا همان فرم زرد

  5. دعوتنامه برای فرد متقاضی

  6. بلیط رفت و برگشت به آنگولا

  7. برگه نامه تمکن مالی

  8. برگه گردش حساب در 3 ماهه اخیر

كاست آف لیو در ادامه سایر مدارک ویزای آنگولا را مورد بررسی قرار خواهد داد.

ضمناً می توانید برای ارتباط و دریافت مشاوره از مدیریت با سامان مشایخی در ارتباط باشید.

پست های مرتبط

پیام بگذارید