ویزای اردن

ویزای اردن و ویزای توریستی اردن و سفارت اردن

‎ویزای اردن و مدارک لازم برای ارائه به سفارت اردن

 

مدارک لازم برای ویزای توریستی اردن :

  1. گذرنامه یا همان پاسپورت فرد متقاضی

  2. عکس فرد متقاضی

  3. فرم درخواست ویزا

‎انواع ویزای توریستی اردن :

  1. ویزای توریستی یک بار ورود یا سینگل

  2. ویزای توریستی چند بار ورود یا مالتیپل

در صورت تمایل می توانید هزینه زندگی در امان اردن را مطالعه نمائید.

هزینه ویزای اردن :

  • ویزای یک بار ورود که معادل تقریبی ۵۶ دلار است.

  • ویزای چندبار ورود که تقریبا معادل ۱۷۰ دلار است.

مدت اعتبار ویزای توریستی اردن :

  • ویزای یک بار ورود یا همان سینگل به مدت یک ماه اعتبار دارد.

  • ویزای چندبار ورود یا همان مالتیپل که به مدت ۶ ماه اعتبار دارد.

شرایط گذرنامه برای ارائه به سفارت اردن:

  • گذرنامه فرد متقاضی ویزای توریستی بایستی امضا شده باشد.

  • همچنین پاسپورت فرد متقاضی بایستی یک صفحه خالی جهت چسباندن لیبل ویزا داشته باشد.

  • همچنین ویزای شما باید حداقل دارای شش ماه اعتبار باشد.

  • ویزای پاسپورت شما نبایستی فرسوده پاره و یا تغییر شکل داده شده باشد.

پیشنهاد می کنیم مطلب تور دبی را برای آشنایی با جاهای دیدنی دبی مطالعه بفرمائید.

شرایط عکس فرد متقاضی ویزا توریستی اردن

عکس بایستی تمامی شرایط لازم را داشته باشد تا توسط سفارت اردن مقبول واقع شود.

  • ‎بایستی عکس مورد نظر برای ویزا ظرف سه ماه گذشته گرفته شده باشد.

  • با کیفیت بالا چاپ شده باشد.

  • دارای پس زمینه سفید باشد.

  • سایز عکس فرد متقاضی بایستی ۲ اینچ در ۲ اینچ باشد.

  • عکس شما نباید بر روی اپلیکیشن یا همان فرم چسبانده شده باشد.

فرم درخواست ویزای اردن

  • فرم درخواست ویزا را بایستی به طور کامل پر کرده.

  • ضمناً تمامی اپلیکیشن یا همان فرم درخواست ویزا را بایستی امضا کرده باشند.

اگر سوال یا انتقادی از کاست آف لیو دارید می توانید از سایت شخصی سامان مشایخی استفاده کنید.

شرایط و کشورهای معاف از ویزای اردن

‎کشور اردن برای مسافران شرایط خاصی را قائل می باشد.

ضمناً کشور اردن برای شهروندان هر کشور تسهیلات خاص خود را ارائه داده است.

‎از کشورهایی که برای ورود به کشور اردن از پرداخت هزینه ویزا معاف هستند می توان از کشورهای :

الجزایر ،مراکش، سودان، امارات، سوریه ،فلسطین ،قطر، کویت، لبنان، مالزی، ژاپن ،یمن ،ترکیه، عربستان، امارات متحده عربی و بحرین نام برد.

‎تقریباً اکثر کشورهای آسیایی می توانند پس از ورود به خاک اردن برای صدور ویزا اقدام نمایند.

اما چندین کشور آسیایی بایستی قبل از ورود به خاک کشور اردن اقدام به صدور ویزای توریستی یا ویزای تجاری نمایند.

این کشورها شامل ایران، افغانستان ،بنگلادش، کامبوج ،عراق، لائوس ،مغولستانف نپال، پاکستان، فیلیپین، سریلانکا و ویتنام است.

‎به طور کل اکثر کشورهای اقصا نقاط دنیا می توانند پس از ورود به کشور اردن اقدام به دریافت ویزای خود نمایند اما تعدادی از کشورها از جمله کشورهای آفریقایی بایستی قبل از ورود به خاک اردن درخواست ویزا نمایند.

از کشورهایی که قبل از ورود به خاک کشور اردن می بایست درخواست ویزا نمایند می توان از کشور آلبانی و مولداوی در اروپا ، از بخش آمریکای شمالی بلیز و کوبا  و از بخش اقیانوسیه آسیا پاپوا و گینه نو نام برد.

 

سفارت اردن

آدرس و شماره تلفن سفارت اردن به شرح زیر است :

آدرس سفارت اردن در تهران واقع در شهرک غرب، بلوار فرحزادی، خیابان فلامک شمالی، کوچه فروردین ۲، کوچه ققنوس، بن بست اردیبهشت، پلاک ۴  قرار دارد.

تلفن021 8808 8114

برای دیدن پست های بیشتر ما از صفحه اینستاگرام کاست آف لیو دیدن کنید.

پست های مرتبط

پیام بگذارید