ویزای اندونزی

دریافت ویزای اندونزی

مدارک و شرایط دریافت ویزای اندونزی

کشور اندونزی مجموعه ای از جزایر ( مجمع الجزایر ) است که در جنوب شرقی آسیا قرار دارد.

این کشور رتبه چهارم پرجمعیت ترین کشورهای جهان را دارا می باشد.

زبان رسمی مردم این کشور زبان اندونزیایی است.

واحد پول کشور اندونزی روپیه اندونزی می باشد.

شما همراهان گرامی می توانید مطلب بررسی شرایط و هزینه زندگی در جاکارتا اندونزی را مطالعه بفرمائید.

انواع ویزای اندونزی ( ویزای بالی )

  1. ویزای توریستی اندونزی برای افرادی صادر می شود که قصد گردش و بازدید از کشور اندونزی را دارند صادر می گردد.

  2. ویزای تجاری اندونزی یا همان ویزای بیزینس اندونزی برای افرادی که قصد تجارت با کشور اندونزی را دارند صادر می گردد.

  3. ویزای کاری اندونزی برای کسانی که قصد کار و فعالیت اقتصادی در کشور اندونزی را دارند توسط سفارت اندونزی صادر می گردد.

  4. ویزای خبرنگاری اندونزی که برای خبرنگارانی که قصد فعالیت در کشور اندونزی را دارند صادر می گردد.

  5. ویزای دیپلمات اندونزی یا مقامات رسمی توسط خود سفارت برای افراد با درجه دیپلماتیک صادر خواهد شد.

  6. ویزای تحصیلی اندونزی یا همان ویزای دانشجویی که توسط سفارت برای افرادی که قصد تحصیل در کشور اندونزی را دارند صادر می گردد.

انواع ویزای توریستی بالی ( اندونزی )

  1. ویزای عادی اندونزی ( ویزای عادی بالی بین 7 الی 10 روز صادر می گردد )

  2. ویزای فوری اندونزی ( ویزای فوری بالی 1 روزه صادر می گردد )

مدارک مورد نیاز ویزای اندونزی یا ویزای بالی

  1. پاسپورت معتبر فرد متقاضی به همراه حداقل 6 ماه اعتبار به همراه کپی پاسپورت

  2. دو قطعه عکس 6*4 زمینه سفید فرد مسافر ( بایستی جدید باشد )

  3. نامه‌ی تمکن مالی بانک ممهور به مهر بانک به زبان انگلیسی

  4. پرینت گردش حساب با مهر برجسته و انگلیسی

  5. رزرو بلیط هواپیما به مقصد کشور اندونزی

  6. واچر هتل یا برگه تأیید هتل در کشور اندونزی برای سفارت اندونزی

  7. ارائه فرم پر شده سفارت اندونزی

  8. شناسنامه و کارت ملی متقاضی به همراه کپی از تمام صفحات

نکات ویزای بالی ( ویزا اندونزی )

  1. ویزای توریستی بالی یا همان ویزای اندونزی به دو صورت فرودگاهی یا از طریق سفارت صادر می گردد.

  2. ویزای توریستی بالی برای ایرانیان بایستی به صورت ارائه مدارک به سفارت باشد و صدور ویزا فرودگاهی نمی باشد.

  3. عکس ارائه شده به سفارت نبایستی قدیمی باشد.

مدت زمان لازم برای صدور ویزا بالی و سفر به کشور اندونزی

مدت زمان لازم برای صدور ویزای اندونزی 7 الی 10 روز است.

پس از صدور ویزای کشور بالی به مدت یک ماه قادر خواهید بود به این کشور وارد شوید.

اعتبار ویزای بالی برای اقامت در این کشور 14 روز می باشد.

اگر به آب و هوا و شرایط کشور اندونزی علاقه مند هستید می توانید برای سفر به کشور ویتنام مطلب ویزای ویتنام را مطالعه بفرمایید.

هزینه ویزای اندونزی

هزینه صدور ویزای بالی یا همان اندونزی بایستی نقداً به صورت دلاری به سفارت اندونزی پرداخت شود.

هزینه ویزای بالی 65 دلار آمریکا می باشد که در صورت درخواست صدور فوری ویزای اندونزی این مبلغ معادل 150 دلار می باشد.

سفارت اندونزی در تهران :

تلفن سفارت اندونزی: 982188716865+

سایت سفارت اندونزی در ایران: www.kemlu.go.id

ایمیل سفارت اندونزی: tehran.kbri@kemlu.go.id

آدرس سفارت اندونزی در تهران :

تهران – خیابان قائم مقام فراهانی – نرسیده به خیابان بهشتی – پلاک 170

ساعت کاری سفارت اندونزی در ایران

ساعات کاری این سفارت تمام روزهای هفته به جز شنبه و جمعه از ساعت 9 صبح الی 12 ظهر است.

برای دریافت مشاوره می توانید از سایت شخصی سامان مشایخی استفاده کنید.

پست های مرتبط

پیام بگذارید