ویزای تایلند

دریافت ویزا کشور تایلند

دریافت ویزای تایلند برای ایرانیان

تایلند یکی از مقاصد گردشگری پرطرفدار در دنیا می باشد که در کشور ما نیز از اهمیت خاصی برخوردار است.

ایرانیان برای ورود به کشور تایلند بایستی از طریق سفارت اقدام به دریافت ویزا تایلند کنند.

کشور تایلند دارای آب و هوای گرمسیری است که در شرق آسیا واقع شده است.

درآمد اصلی این کشور از راه صنعت گردشگری است.

واحد پول این کشور بات تایلند می باشد.

ویزا تایلند در دو حالت توریستی و تجاری صادر خواهد شد.

مدت زمان صدور ویزا تایلند 3 روز می باشد.

ویزای کشور تایلند یک بار ورود می باشد.

با ورود به خاک کشور تایلند میتوانید یک ماه در این کشور اقامت داشته باشید.

 

مدارک لازم برای ویزا تایلند

  1. تکمیل فرم مخصوص سفارت تایلند

  2. داشتن پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار

  3. یک قطعه عکس در سایز 6*4 که با عکس پاسپورت متفاوت باشد

  4. گواهی تمکن مالی برای هر نفر به مبلغ 8 میلیون تومان یا معادل 20000 بات تایلند

  5. اصل و کپی بلیط هواپیما رفت و برگشت به مقصد تایلند

  6. واچر هتل تائید شده در کشور تایلند

نکاتی درباره عکس برای ویزا تایلند :

  1. عکس بایستی با عکس روی پاسپورت متفاوت باشد.

  2. عکس بایستی با پس ضمینه سفید باشد.

 

هزینه ای که سفارت تایلند برای انجام کارهای ویزا دریافت می کند برابر با 30 دلار آمریکا می باشد.

 

آدرس سفارت پادشاهی تایلند : تهران ، خیابان بهارستان ، روبروی بیمارستان طرفه ، کوچه استقلال ، پلاک 4

تلفن: 77537708 – 77531433  (21 98+)
فکس: 77532022 (21 98+)
پست الکترونیکی: info(at)thaiembassy-tehran.org
وب سایت : www.thaiembassy-tehran.org

 

شما عزیزان می توانید هزینه زندگی در پاتایا تایلند را مشاهده کنید و با شرایط زندگی در این شهر آشنا شوید.

برای دریافت مشاوره نیز می توانید از طریق صفحه ارتباط با ما اقدام کنید برای دریافت ویزا تایلند اقدام کنید.

برای ارتباط با مدیریت نیز میتوانید از سایت شخصی سامان مشایخی نیز استفاده کنید.

[تعداد: 4    میانگین: 5/5]

پست های مرتبط

پیام بگذارید