ویزای قبرس

ویزای قبرس و مدارک لازم برای ارائه به سفارت قبرس

ویزای قبرس و مدارک برای سفارت قبرس

قبرس یکی از جزایر زیبای دریای مدیترانه می باشد که در شرق این دریا واقع شده است.

کشور قبرس دارای دو بخش شمالی نشین ( ترک تبار ) و یک بخش جنوبی نشین (  یونانی تبار ) است.

ایرانیان از دریافت ویزا برای سفر به قبرس شمالی معاف هستند.

این جزیره همیشه یکی از جاذبه های مهم و پر گردشگر در طی سال های اخیر بوده است.

قبرس از سال 2008 به عضویت اتحادیه اروپا در آمده است.

نوع حکومت در این کشور جمهوری می باشد.

واحد پول کشور قبرس یورو است.

زبان رسمی مردم قبرس ترکی و یونانی می باشد.

انواع ویزای قبرس :

  • ویزای توریستی قبرس ( برای افرادی که قصد سفر و گردش در این کشور را دارند )

  • ویزای تجاری قبرس ( برای کسانی صادر می گردد که قصد تجارت در این کشور را دارند )

  • ویزای دانشجویی قبرس یا ویزای تحصیلی قبرس ( برای دانشجویان توسط سفارت قبرس صادر می گردد )

  • ویزای کاری قبرس ( برای افرادی که قصد کار در کشور قبرس را دارند )

  •  اقامت قبرس

برای آشنایی بیشتر با کشور قبرس می توانید هزینه زندگی در نیکوزیا قبرس را مطالعه کنید.

مدارک لازم برای ویزای توریستی قبرس چیست ؟

  1. تکمیل فرم درخواست ویزا قبرس از سفارت

  2. گذرنامه یا همان پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار

  3. اصل شناسنامه فرد متقاضی با کپی از تمامی صفحات

  4. اصل کارت کلی فرد و کپی از آن

  5. کپی ویزاهای قبلی که در پاسپورت های قدیمی موجود است

  6. دو قطعه عکس با پس زمینه سفید و بدون روتوش

  7. بلیط هواپیما به مقصد قبرس

  8. برگه رزرو هتل یا همان واچر هتل در قبرس

  9. گواهی اشتغال به کار به زبان فارسی و انگلیسی ( حقوق ، تاریخ شروع فعالیت و سمت شغلی بایستی درج شود )

  10. برگه گردش مالی شش ماه اخیر از حساب شما

  11. ارائه سند مالکیت

 

مدارک ویزای تجاری چه تفاوتی با ویزای توریستی دارد ؟

ویزای تجاری علاوه بر مدارک بالا احتیاج به یک دعوتنامه تجاری از یک شرکت معتبر در قبرس دارد.

در صورت داشتن سوال با کارشناسان ما تماس بگیرید.

شرایط و نکته های ضروری ویزا قبرس :

  • ارائه مدارک بالا الزامی برای صدور ویزا برای سفارت قبرس ایجاد نمی کند.

  • برای صدور ویزا حضور فرد متقاضی در سفارت الزامی می باشد.

  • افراد دارای ویزای دیپلماتیک احتیاجی به صدور ویزا ندارند.

  • افرادی که از مهر و ویزای قبرس شمالی در پاسپورتشان خورده برای دریافت ویزای قبرس جنوبی به خاطر حوزه شنگن بودن به مشکل میخورند و بایستی گذرنامه خود را تعویض کنند.

  • ویزای قبرس برای ایرانی ها مطابق با برنامه سفرشان صادر می گردد.

  • در صورت داشتن ویزای مالتیپل شنگن می توانید بدون دریافت ویزای به قبرس جنوبی وارد شوید.

برای اطلاعات بیشتر می توانید به سایت سفارت قبرس رجوع نمائید.

مدت زمان صدور ویزای توریستی قبرس :

مدت زمان لازم برای صدور ویزای توریستی قبرس جنوبی توسط سفارت قبرس حدود 8 روز است.

 

هزینه ویزای قبرس :

هزینه صدور ویزای به محض ورود مدارک به سفارت به صورت نقدی دریافت می شود.

ویزای سینگل قبرس یا تک بار ورود 20 یورو می باشد.

ویزای مالتیپل قبرس یا چند بار ورود 60 یورو می باشد.

اگر سوال یا انتقادی دارید می توانید با مدیریت سایت کاست آف لیو تماس بگیرید.

ساعت کاری سفارت قبرس :

ساعت کاری سفارت برای ورود افراد متقاضی ویزا و تحویل مدارک در روزهای عادی :

از روز یکشنبه الی چهارشنبه از ساعت 10 الی 12 میباشد.

 

آدرس سفارت قبرس در ایران :

  • نشانی : زعفرانیه، خیابان اعجازی (آصف)، خیابان حسینی، کوچه رازی، پلاک ۹

  • پست الکترونیک: tehranembassy@mfa.gov.cy

  • وب‌سایت: www.mfa.gov.cy

[تعداد: 10    میانگین: 5/5]

پست های مرتبط

پیام بگذارید