ویزای مکزیک

دریافت ویزای مکزیک

درخواست ویزای مکزیک و ارائه مدارک لازم به سفارت مکزیک

مکزیک کشوری واقع در قاره آمریکای شمالی و در همسایگی کشور آمریکا می باشد.

پایتخت این کشور شهر مکزیکو سیتی است.

واحد پول کشور مکزیک پزو می باشد.

زبان رسمی مردم این کشور اسپانیایی است.

برای اطلاعات بیشتر در مورد شهر مکزیکو سیتی می توانید پست بررسی شرایط و هزینه زندگی در مکزیکو سیتی مکزیک را مطالعه بفرمائید.

انواع ویزای مکزیک برای اقامت مکزیک

  • ویزای سرمایه گذاری مکزیک

  • ویزای توریستی مکزیک

  • ویزای کاری مکزیک

  • ویزای تحصیلی مکزیک یا همان ویزای دانشجویی مکزیک

  • ویزای تجاری مکزیک

  • ویزای دیپلماتیک مکزیک

  • ویزای مهمان مکزیک

برای درخواست ویزای مکزیک می توانید از طریق صفحه ارتباط با ما با کارشناسان ما تماس بگیرید

مدارک لازم برای صدور ویزا توسط  سفارت مکزیک

  1. تکمیل فرم درخواست توسط متقاضی دریافت ویزا مکزیک (لینک دانلود فرم درخواست ویزای مکزیک )

  2. اصل پاسپورت متقاضی با حداقل شش ماه اعتبار کامل

  3. کپی از صفحه اول، ویزاها و صفحه‌های مهرخورده پاسپورت فرد متقاضی

  4. اصل پاسپورت‌‌های قدیمی به همراه کپی از ویزاها و مهرهای ورود به کشورها

  5. عکس رنگی با زمینه سفید که به تازگی گرفته شده است

  6. برگه یا گواهی نامه اشتغال به کار همراه سمت، مدت زمان استخدام، حقوق دریافتی، جواز کسب و ثبت شرکت مشخص شده باشد با مهر و امضای رئیس شرکت به زبان انگلیسی یا اسپانیایی

  7. فیش حقوقی سه ماه گذشته با مهر شرکت و به زبان انگلیسی یا اسپانیایی

  8. برگه گردش حساب شش ماه گذشته به همراه برگه نامه‌ بانک که در آن تاریخ بازگشایی حساب و مانده حساب در آن ذکر شده باشد به با مهر بانک و به زبان انگلیسی یا اسپانیایی.

  9. سند ملکی (در صورت ممکن)

  10. دعوت‌نامه معتبر از کشور مکزیک

در صورتی که تمایل به دریافت ویزای مکزیک دارید با کاست آف لیو تماس بگیرید

نکاتی برای ویزای مکزیک

  1. برای متقاضیان زیر هجده سال فرم درخواست ویزای مکزیک باید توسط هر دوی والدین (صرف نظر از حضانت فرزند) امضا شود.

  2. برای وابستگان مالی، اثبات روابط خانوادگی (شناسنامه هر یک از افراد)؛

  3. فرزندان بالای ۲۵ سال باید مدارک مالی جداگانه‌ای ارائه کنند.

نکات دعوتنامه ویزای مکزیک

  • فقط برای سفارهای کاری و رسمی اعتبار دارد. (برای سفرهای شخصی/ توریستی دعوت‌نامه مورد قبول نیست.)

  • فقط در صورتی معتبر است که توسط یک شرکت دولتی یا خصوصی در مکزیک صادر شده باشد و این شرکت برای دولت مکزیک شناخته شده باشد.

  • فقط در صورتی دارای اعتبار است که روی کاغذ سربرگ آن شرکت صادر شده باشد.

  • فقط در صورتی دارای اعتبار است که در آن اطلاعات تماس و نشانی، اطلاعات شخص متقاضی، هدف، مکان و مدت زمان سفر و فرد یا شرکت مسئول برای پرداخت مخارج متقاضی شخص شده باشد.

  • فقط در صورتی دارای اعتبار است که به درستی امضا شده باشد و یک کپی از کارت شناسایی رسمی فرد امضاکننده به آن ضمیمه شود.

به محض ورود به کشور مکزیک افسر چک ویزا ممکن است مدارک زیر را درخواست کند :

  • پاسپورت مسافران و بررسی مدت اعتبار آن

  • ویزای معتبر یا اقامت دائم یکی از کشورهای آمریکا , کانادا و یا حوزه شنگن

  • فرم تکمیل شده FMM (این فرم در لحظه ورود یا در طول پرواز به مسافر داده می‌شود)

  • بلیط هواپیما به مقصد کشور مکزیک

  • رزرو هتل در مکزیک

  • مدارکی که هدف سفر را اثبات می‌کند. (سفرنامه، دعوت‌نامه شرکت، قرارداد شرکت و…)

  • اثبات وضعیت مالی مسافر

 

هزینه ویزای مکزیک

هزینه صدور ویزای مکزیک معادل 36 دلار آمریکا است که در سفارت به صورت نقدی به دلار و یا معادل آن به ریال دریافت می گردد.

 

مدت زمان صدور ویزای مکزیک

بعد از ارائه مدارک لازم به سفارت مکزیک تقریباً 10 روز کاری زمان می برد تا ویزا صادر گردد.

خوشبختانه کشور مکزیک بر خلاف دیگر کشورهای آمریکای شمالی در ایران سفارتخانه دارد

سفارت مکزیک در تهران

  • نشانی سفارت مکزیک در ایران : تهران، خیابان نلسون ماندلا، خیابان گلفام، پلاک ۱۲

  • تلفن سفارت مکزیک : ۲۲۰۵۷۵۸۶ (۰۲۱)

  • نمابر سفارت مکزیک : ۲۲۰۵۷۵۸۹

  • وب‌سایت سفارت مکزیک : embamex2.sre.gob.mx

در صورت تمایل برای ارتباط با مدیریت می توانید از سایت شخصی سامان مشایخی استفاده کنید

[تعداد: 3    میانگین: 5/5]

پست های مرتبط

پیام بگذارید