ویزای نیجریه

ویزای نیجریه و مدارک لازم برای ارائه به سفارت نیجریه

مدارک ویزای نیجریه و نحوه ورود مدارک به سفارت نیجریه

نیجریه کشوری در غرب آفریقاست که مردمانش به زبان انگلیسی صحبت میکنند.

پایتخت این کشور آبوجا می باشد.

واحد پول این کشور نایرا نیجریه است.

این کشور دارای حیات وحش بسیار معروف و محیط مناسبی برای گردش در قاره آفریقا می باشد.

اکنون شما را با مدارک لازم برای دریافت ویزای نیجریه آشنا می کنیم.

شما همراهان گرامی می توانید هزینه زندگی در لاگوس نیجریه را مطالعه کنید.

مدارک لازم برای ویزای توریستی نیجریه :

  • تکمیل فرم سفارت و ارائه اطلاعات فردی متقاضی ویزا نیجریه

  • اصل پاسپورت فرد متقاضی با حداقل ۶ ماه اعتبار

  • کپی کارت ملی و شناسنامه فرد متقاضی

  • ۲ قطعه عکس ۴×۶ رنگی با پس زمینه سفید که به تازگی گرفته شده است.

  • رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد کشور نیجریه

  • ارائه رزرو هتل در یکی از شهرهای نیجریه

برای ارتباط با مدیریت و دریافت مشاوره می توانید از سایت شخصی سامان مشایخی استفاده کنید.

انواع ویزای نیجریه

  • ویزای توریستی نیجریه ( برای افرادی که قصد گردش و تفریح در این کشور را دارند صادر می گردد )

  • ویزای تجاری نیجریه (صدور برای افرادی که قصد تجارت با واحدهای تجاری نیجریه را دارند )

  • ویزای دانشجویی ( برای افرادی که قصد تحصیل در این کشور را دارند توسط سفارت صادر می گردد )

  • ویزای دیپلماتیک ( برای افرادی توسط سفارت نیجریه صادر می شود که از مراکز دولتی اعزام می شوند )

مدت اقامت در کشور نیجریه با ویزای توریستی نیجریه

در صورت دریافت ویزا شما می توانید در کشور نیجریه 30 روز اقامت داشته باشید.

زمان لازم برای صدور ویزا نیجریه

مدت زمان لازم برای صدور ویزا این کشور حداقل 14 روز کاری می باشد.

سفارت نیجریه در تهران

آدرس سفارت نیجریه در ایران : تهران- الهیه- خیابان چناران- خیابان سروستان غربی- پلاک ۱۶

تلفن سفارت : ۲۲۶۳۶۳۱۷-۰۲۱

فکس سفارت : ۲۲۶۳۶۳۱۵-۰۲۱

در صورت تمایل می توانید صفحه اینستاگرام کاست آف لیو را دنبال نمائید.

[تعداد: 4    میانگین: 5/5]

پست های مرتبط

پیام بگذارید