ویزای هند

شرایط و مدارک دریافت ویزای هند

ویزای هند و مدارک لازم برای ارائه به سفارت هند

شرایط و هزینه زندگی در بمبئی هند را در این پست مطالعه بفرمایید.

هند یا هندوستان کشور عجایب و شگفتی ها و مردمانی عجیب و خارق العاده است.

زبان مردم هند ” هندی ” و ” انگلیسی ” است.

واحد پول این کشور ” روپیه ” است.

هند بعد از کشور چین دارای بیشترین جمعیت جهان است.

پایتخت کشور هند ” بمبئی ” می باشد.

انواع ویزا هند

  1. ویزای توریستی هند

  2. ویزای تحصیلی هند

  3. ویزای تجاری هند

  4. ویزای تحقیقاتی هند

  5. ویزای علمی هند

  6. ویزای پزشکی هند

  7. ویزای کار هند

  8. ویزای ورزشی هند

مراحل کاری برای صدور ویزا

برای صدور ویزای هند ابتدا بایستی اقداماتی را انجام دهید.

در مرحله اول بایستی وقت سفارت هند را به صورت حضوری یا آنلاین دریافت کنید.

در مرحله بعد بایستی تمامی مدارک لازم را به صورت چاپی به سفارت ارائه کنید.

بایستی توجه کنید در صورت گرفتن وقت به صورت آنلاین برای ارائه مدارک چاپی به سفارت مراجعه کنید.

نکته : ویزای هند به صورت الکترونیکی E-visa نیز می باشد .

مدارک لازم برای ویزای توریستی هند

  1. پرینت تقاضای روادید از سایت سفارت هند

  2. ارائه پاسپورت متقاضی و کپی از تمامی صفحات ویزا دار و یا مهردار

  3. 6 ماه اعتبار باقی مانده از پاسپورت متقاضی

  4. دو قطعه عکس رنگی 5*5 همانند پاسپورت

  5. اصل شناسنامه و کپی از تمامی صفحات به همراه ترجمه انگلیسی

این ویزا دارای اعتبار 6 ماهه میباشد و با توجه به برنامه سفر امکان صدور ویزا توریستی مالتیپل یا چند با ورود نیز است.

مدارک لازم برای ویزای تجاری هند

  1. فرم آنلاین و پر کردن آن برای ویزا تجاری

  2. دعوت نامه معتبر از واحد تجاری که دارای شماره ثبت شرکتی است به زبان انگلیسی

  3. مدارک تمکن مالی معتبر برای فرد متقاضی ویزای تجاری هند

این نوع ویزا در صورت یک یا دو بار حق ورود داشتن دارای اعتبار 3 تا 6 ماه می باشد.

در صورت چند بار ورود بودن نیز اعتبار 6 ماه الی یک ساله دارد.

هزینه ویزای هند

در حال حاضر هزینه صدور ویزا هند برای متقاضیان 100 دلار آمریکا می باشد.

 در صورت نداشتن وقت کافی با پرداخت هزینه بیشتر امکان صدور ویزای هند فوری نیز می باشد.

این هزینه غیر قابل استرداد می باشد.
ضمناً می توانید از طریق این لینک هزینه های دیگر سفارت هند برای صدور ویزا را مشاهده کنید.

مدت زمان صدور ویزای هند و اقدام برای ویزای فوری هند

  1. ویزای توریستی هند 4 روزه صادر می گردد.

  2. ویزای تجاری هند 3 روزه صادر می گردد.

  3. سایر ویزاهای هند نیز معمولاً بین 1 هفته زمان لازم دارد.

نکته : معمولاً سفارت هند اقدام به صدور ویزای فوری هند نمی کند.

آدرس و شماره تلفن سفارت هند

خیابان دکتر بهشتی , خیابان میر عماد , پلاک 22

021887551030

برای ارتباط با مدیریت میتوانید از سایت شخصی سامان مشایخی استفاده کنید.

پست های مرتبط

پیام بگذارید