ویزای ویتنام

دریافت ویزای توریستی ویتنام

مدارک لازم ویزای ویتنام و دریافت اقامت ویتنام

ویتنام کشوری در جنوب شرق آسیا و در همسایگی کشورهای چین ، تایلند و لائوس است.

حکومت کشور ویتنام از نوع جمهوری سوسیالیستی می باشد.

پایتخت ویتنام شهر هانوی در بخش شمالی این کشور می باشد.

واحد پول کشور ویتنام دانگ می باشد.

شما همراهان گرامی می توانید مطلب شرایط و هزینه زندگی در هانوی ویتنام را مطالعه بفرمائید.

 

انواع ویزای ویتنام و شرایط مهاجرت به ویتنام

  1. ویزای توریستی ویتنام ( این نوع از ویزا برای افرادی که قصد گردش و بازدید از جاذبه های کشور ویتنام صادر می گردد )

  2. ویزای کاری ویتنام ( برای افرادی که قصد انجام فعالیت اقتصاد و کار در این کشور را دارند صادر می گردد )

  3. ویزای تجاری ویتنام ( سفارت ویتنام این ویزا را برای افرادی که قصد همکاری با واحدهای اقتصادی این کشور را دارند صادر می کند )

  4. ویزای تحصیلی ویتنام ( دانشجویانی که قصد تحصیل در کشور ویتنام را دارند بایستی این ویزا را درخواست کنند )

  5. ویزای فرودگاهی ویتنام یا ویزای الکترونیکی ویتنام E-visa ( این نوع ویزا از قبل به صورت الکترونیک مدارک را دریافت می کند و بعداً در فرودگاه ویزا را دریافت می کنند )

  6. ویزای ترانزیت ویتنام ( نوعی از ویزا برای افرادی که قصد اقامت ندارند و فقط میخواهند از این کشور به صورت زمینی یا هوایی عبور کنند )

نکاتی درباره اخذ ویزای ویتنام

ویزای فرودگاهی ویتنام برای ایرانیان صادر نمی گردد.

ویزای ویتنام بایستی حداقل 3 هفته قبل از سفر درخواست شود.

حداکثر مدت اقامت ویزای توریستی ویتنام 30 روز یا یک ماه می باشد.

 

اخذ ویزای ویتنام

همانطور که در ابتدا مطلب اشاره شد کشور ویتنام دارای چندین نوع ویزا است که در ابتدا ویزا توریستی ویتنام را بررسی میکنیم.

شما عزیزان برای دریافت مشاوره و اقدام برای دریافت ویزا می توانید از سایت شخصی سامان مشایخی استفاده کنید.

مدارک لازم برای اخذ ویزای توریستی ویتنام

  1. اصل پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار برای ارائه به سفارت ویتنام

  2. دو قطعه عکس 3*4 با زمینه رنگی

  3. کپی و اصل کارت ملی و شناسنامه فرد متقاضی ویزا ویتنام

  4. فرم تکمیل شده درخواست اخذ ویزا ویتنام به صورت دقیق،صحیح و خوانا

  5. ارائه پرینت گردش حساب سه ماهه آخر بانکی با مهر بانک

  6. گواهی تمکن مالی با مبلغ کافی صادر شده از بانک و مهر

  7. پرداخت هزینه ها مربوط به سفارت

  8. مدارک شغلی مربوط به فرد متقاضی ویزای ویتنام

  9. بلیط رفت و برگشت به ویتنام

  10. برگه رزرو هتل یا واچر هتل در ویتنام

 

انواع ویزای توریستی ویتنام از لحاظ مدت زمان برای صدور

  1. ویزای عادی ویتنام ( این نوع ویزا یا همان ویزا یک ماه توریستی عادی با هزینه ای کمتر ولی در مدت 20 روز کاری صادر می گردد )

  2. ویزای فوری ویتنام ( ویزا یک ماه توریستی فوری با هزینه بیشتر اما در 10 روز کاری صادر می گردد و تفاوت آن در قیمت ویزای ویتنام است و مدت زمان صدور این ویزا)

اعتبار ویزا توریستی برای اقامت در کشور ویتنام 30 روز یا یک ماه می باشد.

 

نحوه صدور ویزای ویتنام برای ایرانیان و مهاجرت به ویتنام

ویزای ویتنام برای اهالی ساکن در خاورمیانه بخصوص ایرانیان مشکل می باشد.

بنابر این بایستی برای دریافت ویزای ویتنام از طریق یک آژانس هواپیمایی معتبر اقدام کنید تا از طریق ویزای الکترونیکی یا سفارت ویتنام در کشورهای دیگر ویزا را دریافت نمایید.

 

سفارت ویتنام در ایران

آدرس سفارت ویتنام در تهران به شرح زیر است :

خیابان ولیعصر، خ مقدس اردبیلی، خ پسیان، خ اکبری، خ مردانی، خ اردیبهشت شرقی، پلاک ۶

شماره تلفن سفارت ویتنام : 02122411670

لینک وبسایت سفارت ویتنام در ایران

 

همچنین می توانید برای دریافت مشاوره از کارشناسان کاست آف لیو از صفحه ارتباط با ما استفاده کنید.

پست های مرتبط

پیام بگذارید