ویزا آمریکا

دریافت ویزا آمریکا برای ایرانیان :

کشور آمریکا یکی از جذابترین و پر اهمیت ترین کشورهای جهان برای مهاجرت تمامی مردم از اقصئ نقاط جهان هستش.

با توجه به شرایط کشور ما و نبود سفارت آمریکا در ایران دریافت ویزا آمریکا برای ایرنیان بسیار دشوار شده است.

ما در این مطلب شما عزیزان رو با انواع ویزا های آمریکا و نحوه دریافت ویزا آمریکا و مدارک لازم برای دریافت ویزا توریستی آمریکا آشنا خواهیم کرد.

انواع ویزا آمریکا :

ویزای کشور آمریکا دارای تنوع بسیاری همچون ویزای توریستی, ویزای تحصیلی , ویزای کاری ,ویزای تجاری می باشد .

هر کدام از ویزاها با حرف اختصاری مشخص خواهد شد.

  1. ویزای نوع B برای سفرهای توریستی , خانوادگی و همچنین سفرهای تجاری کوتاه مدت استفاده می شود که خود این ویزا به 3 دسته مختلف تقسیم میشود .

  2. ویزا نوع F یا همان ویزا تحصیلی آمریکا که برای اقامت دانشجویان استفاده می شود.

  3. ویزا نوع M که مشابه ویزا F می باشد با این تفاوت که برای دانشجوی رشته های مدلینگ و عکاسی و رشته های مشابه استفاده می شود .

  4. ویزا نوع J که برای محققان و پژوهشگرانی که قصد تحقیق و پژوهش در کشور آمریکا را دارند صادر می شود.

  5. ویزا نوع H یا همان ویزای کاری آمریکا که برای افرادی که قصد کار در کشور آمریکا دارند صادر می شود.

 

مدارک مورد نیاز برای ویزای آمریکا – ویزای تحصیلی – ویزای کار – ویزای سرمایه گذاری و … :
توجه داشته باشید تمامی مدارکی که به سفارت ایالات متحده آمریکا ارائه می دهید می بایست به زبان انگلیسی ترجمه شده باشند.در ادامه به مدارکی که در روز مصاحبه و ارائه مدارک می بایست به همراه داشته باشید اشاره خواهیم کرد:

  1. برگه کانفرم وقت مصاحبه همراه با رسید پرداختی.

  2. عکس شخصی با زمینه سفید،بدون روتوش و از روبرو.

  3. اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی.

  4. اصل و کپی کارت پایان خدمت.

  5. پرینت حساب بانکی شما که می بایست به زبان انگلیسی باشد.

  6. در صورت متاهل بودن می بایست سند ازدواج خود را نیز ارائه دهدید.

  7. در صورت داشتن طلاق در زندگی شخصی خوز سند طلاق خود را نیز می بایست ارائه دهید.

  8. اگر شما دارای سابقه کیفری و قانونی دارید می بایست رونوشت تایید شده سوابق دادگاه و زندان و یا بازداشت و هر چیزی که مرتبط با سابقه شما باشد را نیز ارائه دهید.

  9. در روز مصاحبه خود شما می بایست تمامی مدارک پزشکی و آزمایشات خود را نیز که بر اساس درخواست سفارت مربوطه انجام می پذیرد را نیز به همراه داشته باشید.

  10. ارائه گواهی تمکن مالی که نشان دهنده این موضوع باشد که شما بعد از اتمام مهلت ویزای خود به کشورتان باز خواهید گشت.

 

*نکته : متاسفانه از سال ۲۰۱۷ و روی کار آمدن دولت دونالد ترامپ سفارت آمریکا اقدام به صدور ویزا توریستی برای ایرانیان را انجام نمیدهد*

شما دوستان و همراهان عزیز میتونید مطلب بررسی هزینه زندگی در نیویورک آمریکا رو مشاهده کنید و استفاده بفرمایید.

ضمنا سایت شخصی من هم در اینجا ذکر شده تا در صورت داشتن سوال با ما در ارتباط باشید.

لطفاً برای همراهی بیشتر و دیدن پست های روزانه ما صفحه اینستاگرام کاست آف لیو رو دنبال کنید.

[تعداد: 2    میانگین: 5/5]

پست های مرتبط

پیام بگذارید