ویزا سنگاپور

دریافت ویزا سنگاپور

دریافت ویزا سنگاپور

برای سفر به کشور زیبا و البته مدرن سنگاپور بایستی اقدام به دریافت ویزا سنگاپور کرد.

کشور سنگاپور از تعدادی جزیره تشکیل شده که به بزرگترین تجارتگاه جهان تبدیل شده است.

کشور سنگاپور کشوری ثروتمند و غنی است که دارای نظم و دیسیپلین بالایی می باشد.

این کشور فقط در همسایگی دو کشور مالزی و اندونزی می باشد.

قابل ذکر است که از تاریخ 15 آگوست سال 2018 ویزا سنگاپور به صورت الکترونیکی یا E-visa صادر می گردد.

مدت اقامت با دریافت ویزا توریستی سنگاپور به مدت 30 روز می باشد.

همچنین بایستی بدانید که کشور سنگاپور در ایران سفارتخانه فعال ندارد.

 

انواع ویزا سنگاپور :

  1. ویزا توریستی سنگاپور

  2. ویزا دانشجویی سنگاپور

  3. ویزا تجاری سنگاپور

  4. ویزا اقامتی سنگاپور

 

مدارک مورد نیاز ( ویزا سنگاپور توریستی ) به شرح ذیل است :

  1. در اولین قدم برای دریافت ویزا سنگاپور بایستی فرم های 14A و V39A را پر کرد .

  2. بایستی تمامی صفحات گذرنامه که حداقل دارای 7 ماه اعتبار می باشد را اسکن کرد.

  3. اسکن از عکس رنگی 6*4 با زمینه سفید که بدون لبخند و عینک و چرخش باشد.

  4. واچر هتل به اعتبار مدت زمان سفر

  5. بلیط رفت و برگشت به مقصد کشور سنگاپور

 

نکات مهم ویزا سنگاپور

  1. عکس اسکن شده بایستی با عکس پاسپورت متفاوت باشد و اخیراً گرفته شده باشد.

  2. نام و نام خانوادگی می بایست کاملا خوانا و بدون خط خوردگی باشد.

  3. به هیچ وجه از مدارک عکس نگیرید و حتما اسکن کنید.

  4. حداقل 30 روز قبل از سفر اقدام به صدور ویزا سنگاپور کنید.

  5. بلیط هواپیما و واچر هتل از موارد الزامی برای صدور ویزا سنگاپور می باشد.

  6. در آخر بایستی بدانید که صدور ویزا منوط به موافقت سفارت می باشد.

 

شما عزیزان می توانید برای دریافت مشاوره از طریق این لینک با ما در ارتباط باشید.

ضمناً برای راهنمایی های بیشتر می توانید از سایت شخصی سامان مشایخی استفاده نمایید.

پست های مرتبط

یک دیدگاه برای “ویزا سنگاپور”

  1. شیما

    سنگاپور واقعا کشور مدرنیه، ممنون از مطلب خوبتون

پیام بگذارید