ویزای هنگ کنگ

دریافت ویزای هنگ کنگ برای ایرانیان

مدارک ویزا توریستی هنگ کنگ :

در این مطلب مدارک ویزای هنگ کنگ برای ایرانیان را بررسی خواهیم کرد.

  1. تکمیل فرم ویزا هنگ کنگ به زبان چینی یا انگلیسی

  2. پاسپورت فرد متقاضی با حداقل 7 ماه اعتبار به همراه اسکن رنگی از پاسپورت

  3. دو قطعه عکس در سایز 6*4

  4. گواهی اشتغال به کار فرد متقاضی

  5. گواهی تمکن مالی با نام فرد متقاضی با موجودی حداقل 5000 دلار آمریکا اخذ شده از بانک

  6. اصل بلیط هواپیما رفت و برگشت به هنگ کنگ

  7. واچر هتل تائید شده در هنگ کنگ

  8. کپی شناسنامه پدر یا سرپرست خانواده در صورت سفر خانوادگی

 

نکات دریافت ویزا هنگ کنگ :

مدت زمان پاسخ سفارت به درخواست ویزا هنگ کنگ حدود 45 الی 60 روز میباشد.

در صورت نداشتن زمان کافی برای دریافت ویزا میتوان با پرداخت هزینه بیشتر برای ویزای فوری هنگ کنگ اقدام کرد.

با داشتن ویزا هنگ کنگ شما میتوانید در این کشور حدود 7 الی 14 روز اقامت داشته باشید.

برای تمدید ویزا و حضور بیشتر در هنگ کنگ بایستی 7 روز قبل از اتمام ویزا اقدام به تمدید کنید.

نکات عکس متقاضی ویزای هنگ کنگ :

  1. بایستی پس ضمینه عکس متقاضی سفید رنگ باشد.

  2. عکس متقاضی برای ویزا بایستی با عکس پاسپورت متفاوت باشد.

  3. عکس بایستی تمام رخ باشد.

  4. بایستی گوش های متقاضی در عکس قابل مشاهده باشد.

  5. برای گرفتن عکس ویزا هنگ کنگ نباید از کلاه و زیور آلات استفاده کرد.

نکات گواهی استغال به کار برای سفارت هنگ کنگ :

  1. گواهی اشتغال به کار ارائه شده به سفارت هنگ کنگ بایستی با سربرگ و متن انگلیسی باشد.

  2. تاریخ شروع به کار و سمت سازمانی بایستی به لاتین و حقوق فرد متقاضی به دلار باشد.

 

نکته : شما عزیزان بایستی توجه کنید که صدور ویزا منوط به نظر مساعد سفارت هنگ کنگ می باشد و هیچ چیز قطعی نیست.

ضمناً شما عزیزان می توانید با هزینه ها و شرایط زندگی در هنگ کنگ آشنا شوید.

شما عزیزان می توانید برای دریافت مشاوره از طریق لینک ارتباط با ما راه های تماس با کاست آف لیو را بیابید.

در آخر می توانید برای دریافت مشاوره از مدیریت از سایت شخصی سامان مشایخی استفاده کنید.

[تعداد: 4    میانگین: 5/5]

پست های مرتبط

پیام بگذارید